DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058260-0.84298%
Lefkoşa
°

04:21

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
UBP’DE ŞÖLEN HAVASINDA GECE

UBP’DE ŞÖLEN HAVASINDA GECE

ABONE OL
4 Eylül 2019 15:48
UBP’DE ŞÖLEN HAVASINDA GECE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi Demirhan Örgüt Başkanı Hasan İşlek’in organize ettiği etkinlik şölen havasında geçti.

Beşok Spor Kulübünde gerçekleşen organizasyonda yine birlik mesajı verilirken, geceye katılan Başbakan ve diğer siyasiler ülke için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tarar yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kardeşlik ve dayanışmaya vurgu yapan Tatar, Ulusal Birlik Partisinin gücünü birlikten aldığını kaydetti.
“KİMSE BİZİ DURDURAMAZ”

“Hükümet demek iktidar demek” diyen Tatar, 4’lü koalisyon döneminde ülkenin çok kötü yönetildiğine dikkat çekti ve o dönemde ülkede tereddütün hakim olduğunu, halkın olumsuzluklar içinde kaldığını kaydetti. Tatar, “Bizim iktidar olmamızla ülkede hava değişti. Ulusalcı zihniyet hakim ve ekonomik olarak da refah verebileceğimizi, KKTC’nin eskiden olduğu gibi aynı umudu verdik, bu uyumlu hükümet umut hükümeti olacak. 100 günde dünya kadar işler yapıldı. Toplantılar, protokoller, projeler, yarım kalan tüm işlerin tamamlanabileceği ortada. Bakan arkadaşlarımın yanında, milletvekili arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Biz bir ekibiz. Tüm çalışmalarla ülkenin önünü açabileceğimizi, başkalarının nifak tohumları sokarak bizi engelleyemeyecekleri mesajını verdik. Teşkilatları ayakta tutabilmek ve yolu koşabilmek bizlerin görevidir.

Asıl mesele KKTC ve insanına hizmettir. Bu enerji bizde olduğu sürece kimse bizi durduramaz” şeklinde konuştu.
“ÖRGÜTLER VARSA PARTİLER VARDIR, UBP VARSA DEVLET VARDIR”

Ulusal Birlik Partisi Demirhan Örgüt Başkanı Hasan İşlek de konuşmasına, gecenin tüm masraflarını karşılayan Mustafa Beşok’a teşekkür ederek başladı. İşlek sözlerini şöyle sürdürdü; “En mesaryanın en genç örgüt başkanı olarak tüm yöneticilerimizden örgütlere verilen değeri her platformda göstermelerini isterim. Amacımız partinin tek vücut olmasıdır. Güç birlikten doğar. Üyelerin isteklerini örgüt başkanlarının bilgisi dışında hareket etmelerine müsaade edilmemesini talep ediyoruz.

Beşok gibi ben de Tatar’a karşı yapılan açıklamaları şiddetle kınarım. Demirhan örgüt başkanı olarak dün olduğu gibi bugün de başbakanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Örgütler varsa partiler vardır, UBP varsa devlet vardır” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.