DOLAR 32,5574 0.09%
EURO 34,9697 -0.18%
ALTIN 2.436,700,04
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Üstünde Ne Ararsan Var! Hap, Bonzai, Hintkeneviri Bulundu

Üstünde Ne Ararsan Var! Hap, Bonzai, Hintkeneviri Bulundu

ABONE OL
20 Haziran 2017 10:08
Üstünde Ne Ararsan Var! Hap, Bonzai, Hintkeneviri Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cadde üzerinde yerde baygın halde bulunan 30 yaşındaki Ahmet Yüksel’in tasarrufunda, 3 tür uyuşturucu bulundu.

Emine UYSAL

Lefkoşa’da Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ) ekibince Abdi İpekçi Caddesi’nde yerde baygın halde bulunan 30 yaşındaki Ahmet Yüksel’in üzerinden üç ayrı türde uyuşturucu madde çıktı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri) ithal ve tasarrufu”, “Kanunsuz uyuşturucu hap alma ve tasarrufu” ve “Sentetic cannabionid alma ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Ahmet Yüksel, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Rauf Kürşad’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görev yapan polis memuru Halil Dümenci’yi dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Dümenci, 16 Haziran’da saat 12.15’de Abdi İpekçi Caddesi’nde baygın halde olan zanlının tasarrufunda içinde sentetic cannabionid olduğuna inanılan elle sarılmış sigara, yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri, 50 miligram ağırlığında sentetic cannabionod ve iki adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap bulunarak emare alındığını anlattı.

Zanlının cezaevinden 24 Mart’ta tahliye olduğunu belirten Dümenci, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı Ahmet Yüksel, “Çocuğum hasta. Dayım öldü. Bunalıma girdim. İçeri (cezaevine) gidecek durumda değilim. Teminatla serbest kalmak istiyorum” dedi.

Yargıç Rauf Kürşad, zanlının yargılanıncaya değin bir ayı aşmamak üzere Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.