DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20682760.64163%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Uyuşturucu içirip tecavüz ettiler

Uyuşturucu içirip tecavüz ettiler

ABONE OL
27 Aralık 2019 11:07
Uyuşturucu içirip tecavüz ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağusa’da geçtiğimiz günlerde bir öğrenci yurdunun C-315 numaralı odasında yabancı uyruklu bir kıza tecavüz edilmesi maksadı ile uyuşturucu madde verdiği ortaya çıkan Muath Owdetallah, ve genç kızın uyuşturucu tesiri altında ırzına geçtiği iddia edilen Mahmoud Alreefi tutuklandı.

Zanlı Alreefi ile Owdetallah’ın tutuklanmasının ardından polise itiraf niteliğinde verdikleri ifadelerinde olay günü uyuşturucu kullandıklarını iddia etmeleri üzerine ise Narkotik polisi tecavüz mağduru genç kız ile arkadaşını tutukladı.

Uyuşturucu ve tecavüz suçları ile alakalı olarak tutuklanan 4 kişi dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polis mahkemede, uyuşturucu zanlısı olarak tutuklanan tecavüz mağduru ve arkadaşının tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu maddenin tespit edilmediğini açıkladı.

Mahkeme polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için tüm zanlıları 1’er gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

DARP EDİP, CİNSEL SALDIRI VE CİNSEL TECAVÜZDE BULUNDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis çavuşu Eren Erdelhan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mahmoud Alreefi’nin, 22 Aralık 2019 tarihinde saat 05:00 raddelerinde Mağusa’daki bir öğrenci yurdunda bulunan C-315 numaralı oda içerisinde, konu odada ikamet eden ve yaklaşık 2 haftadır tanıdığı kızı elleri ile yatağa bastırıp darp ettiğini söyledi. Zanlı Alreefi’nin akabinde genç kızın vücudunun muhtelif yerlerini öperek cinsel saldırıda bulunduğunu belirten Erdelhan, kızın ırzına geçtiğini açıkladı.

Olayın 25 Aralık 2019 tarihinde polise bildirildiğini söyleyen Erdelhan, yapılan ileri soruşturmada Muath Owdetallah isimli şahsın ise tecavüz mağduru kıza ırzına geçilmesi maksadıyla uyuşturucu madde verdiğinin tespit edildiğini açıkladı. Her iki zanlının tespit edilerek tutuklandığını aktaran Erdelhan, zanlıların verdikleri gönüllü ifadelerinin itiraf nitelikli olmadığını ve suçlamaları kabul etmediklerini kaydetti. Yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Erdelhan, zanlı Alreefi ile Owdetallah’ın soruşturma maksatlı 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

TECAVÜZ MAĞDURU KIZ VE ARKADAŞI DA TUTUKLANDI

Tecavüz zanlılarının polisteki ifadeleri ışığında tecavüz mağduru kız ile arkadaşı da Narkotik polisleri tarafından tutuklandı. Polis memuru Hasan Derman mahkemede verdiği ifadesinde, “Irza geçme”, “Cinsel saldırı” ve “Darp” suçlamasından dolayı Adli Şube tarafından tutuklanan Mahmoud Alreefi ve Muath Owdetallah’dan yapılan sorgulamada 22 Aralık 2019 tarihinde saat 03:20 raddelerinde tecavüz mağduru kızın hintkeneviri türü uyuşturucu madde istemesi üzerine Muath Owdetallah’ın, genç kızın kaldığı C-315 numaralı odaya gittiğini ve genç kızın arkadaşı ile birlikte uyuşturucu maddeyi sigara yaparak içtiklerini söylemesi üzerine kızların da 25 Aralık 2019 tarihinde tutuklandıklarını açıkladı.

Tecavüz mağduru kız ile arkadaşı hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Derman, zanlıların 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.