DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Uyuşturucu Zanlısı Goshie 2 Yıl Hapse Mahkum Edildi

Uyuşturucu Zanlısı Goshie 2 Yıl Hapse Mahkum Edildi

ABONE OL
26 Aralık 2020 10:47
Uyuşturucu Zanlısı Goshie 2 Yıl Hapse Mahkum Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağusa’da 2020 yılı Şubat ayı içerisinde satın aldığı 59 gr hint keneviri türü uyuşturucu maddeden geriye kalan 8 gr 808 mlgr hint keneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan sanık Joe Jnr De Goshie’nin Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargı süreci tamamlandı.

Mağusa’da 2020 yılı Şubat ayı içerisinde bir kişiden aldığı 56 gr hint keneviri türü uyuşturucu maddeden kalan 8 gr 808 mlgr hint keneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan Joe Jnr De Goshie hakkındaki karar bugün açıkladı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kansuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” davalarından yargılanarak suçlu bulunan sanık Goshie, 2 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

“BU TÜR SUÇLARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİNE KATKI KOYMAK MAHKEMELERİN GÖREVİDİR”

Sanık hakkındaki davanın kararını Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyet Başkanı Fatma Şenol okudu.

Mahkeme huzurundaki davaların da göz önünde bulundurulduğu zaman uyuşturucu suçlarının artışta olduğuna dikkat çeken Şenol, bu tür suçlara caydırıcı cezalar verilerek ve bu tür suçları işlemeyi düşünen gençlere ibret verici nitelikte cezalar verilerek uyuşturucu suçlarının bir nebze olsun önüne geçilmesine katkı koymanın mahkemelerin görevi olduğunu vurguladı.

Sanığa verilecek en uygun ve adil cezanın hapislik cezası oduğunu ifade eden Şenol, sanığı oy birliği ile 2 yıl hapis cezasına mahkum ettiklerini açıkladı.

8 GRAMLA YAKALANDI, 56 GRAM SATIN ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

12 Şubat 2020 tarihinde Mağusa’da bir kişiden 6 bin TL karşılığında 56 gr hint keneviri türü uyuşturucu madde satın alan sanık, 14 Şubat 2020 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin aldıkları ihbar üzerine düzenlenen operasyonda tasarrufunda 8 gr 808 mlgr hint keneviri türü uyuşturucu ile yakalandı.

Polis soruşturmasında sanığın KKTC’de izinsiz ikamet ettiği de ortaya çıktı.
Haber Kaynak : Nadire Bahadi Kıbrıs Postası

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.