istanbul manzara

Valve yüzlerce Steam Deck dağıtacak! Ama Türkiye listede yok
125 okunma

Valve yüzlerce Steam Deck dağıtacak! Ama Türkiye listede yok

ABONE OL
1 Aralık 2022 22:00
Valve yüzlerce Steam Deck dağıtacak! Ama Türkiye listede yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Game Awards yıl içinde çıkan en iyi oyunların ödüllendirildiği bir etkinlik. Her yılın sonunda düzenlenen bu organizasyon, bu yıl 8 Aralık tarihinde Kaliforniya’daki Microsoft Theater‘da gerçekleştirilecek. Sektörün önde gelen insanları ve kuruluşlarının katıldığı etkinlik her senee büyük bir merakla bekleniyor.

Her dakika bir Steam Deck

Organizasyonda kazananlar ise oyunseverler ve jüri tarafından kullanılan oylarla belirleniyor. Oylamanın ilk aşaması 28 Kasım’da başladı. İkinci tur ise bugün (1 Aralık) tarihinde başlıyor. Eğer sizde aday gösterilen oyunlara oy vermek istiyorsanız Players’ Voice sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Oyun sektöründeki en büyük şirketlerden birisi olan Valve de etkinlik boyunca bazı büyük ödüller dağıtacağını açıkladı. Oyun şirketi etkinlik boyunca toplamda 97 bin 350 dolarlık ödül dağıtacağını açıkladı. Bu konuda en büyük ödül ise Steam Deck olacak.


Epic Games Store, 2 ücretsiz oyun veriyor!

Epic Games Store, 2 ücretsiz oyun veriyor!

Epic Games uzun süredir yaptığı gibi geleneği bozmuyor ve ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. İşte haftanın oyunları…

Valve tarafından Şubat 2022’de piyasaya sürülen taşınabilir bir oyun konsolu olan Steam Deck bu anlamda oyunseverler için oldukça cezbedici görünüyor. 7 inç boyutundaki ve 1280 x 800 çözünürlüğe sahip olan oyun konsolu, Steam üzerindeki tüm oyunlara uygun yapısı ile dikkat çekiyor. Steam Deck ayrıca tam bir Linux tabanlı masaüstü bilgisayar olarak çalışması için bir monitöre bağlanabiliyor.

Valve tarafından yapılan açıklamaya göre göre yaklaşık 150 dakika sürmesi planlanan The Game Awards’ın canlı yayınında her dakika bir adet 512 GB Steam Deck dağıtılacak. Bu 150 Steam Deck’i kazanmak için ise maalesef bazı kısıtlamalar bulunuyor. Bu kısıtlamalar arasında en önemlisi ise hediyeleri alabilmek için ABD, Kanada, İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yer alma zorunluluğu.

Steam Deck Elden Ring

Bunun yanı sıra Steam Deck çekilişine kayıt olmak için 14 Kasım 2021 ile 14 Kasım 2022 tarihleri arasında Steam üzerinden bir satın alma işlemi gerçekleştirmiş olmak gerekiyor. Çekilişe katılmak için ayrıca canlı yayınlanacak olan etkinliği Steam Mağazası sayfasında veya SteamTV üzerinden takip etmek gerekiyor.

Valve, 150 Steam Deck dağıtarak The Game Awards‘ı hiç kuşkusuz daha renkli bir hâle getirecek. Ülkemizde bu çekilişin olmaması is oldukça can sıkıcı. Peki siz The Game Awards ve Valve’in dağıttığı hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0