istanbul manzara

WhatsApp, iOS kullanıcıları için yeni bir fonksiyon üzerinde çalışıyor
122 okunma

WhatsApp, iOS kullanıcıları için yeni bir fonksiyon üzerinde çalışıyor

ABONE OL
1 Aralık 2022 22:31
WhatsApp, iOS kullanıcıları için yeni bir fonksiyon üzerinde çalışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WABetaInfo, bugün blog hesabından paylaştığı bir yazıda iOS için 22.19.0.73 WhatsApp beta güncellemesinde yeni bir özelliğin test edildiğini duyurdu. Yenilik, ilk olarak iki yıl önce geliştirilmeye başlanmıştı fakat kararlı sürüme gelmeden ertelendi. Yeni özellik sayesinde iOS WhatsApp kullanıcıları, tarihe göre mesaj üzerinden arama yapacak. Peki, WhatsApp iOS için test aşamasındaki yeniliğin detayları nedir? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp iOS için tarihe göre mesaj arama özelliği

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, bir süre önce sohbet içi mesaj arama özelliğini tüm kullanıcılarına sundu. Bu özellik, sohbet içerisindeki arama yerine kelime yazarak mesajın içinden eşleştirmeyle sonuçların çıkmasını sağlıyor. Platform, şimdi de bunu genişleterek WhatsApp kullanıcılarının tarihe göre arama yapmasını sağlayacak.

Bireysel ve grup sohbetlerinde kullanılacak fonksiyon, yukarıda yer alan görseldeki gibi görünecek. Mesaj aramaya tıkladıktan sonra klavyenin hemen üzerinde yer alacak takvim sembolü sayesinde tarih atlayarak belirlenen zamanın mesajlarına ulaşılmış olacak.


WhatsApp, gruplar için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor

WhatsApp, gruplar için yeni bir kısayol üzerinde çalışıyor

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, masaüstü sürümünde gruplar için sessize alma kısayolu test ediyor! İşte detaylar…

Tarihe göre arama özelliği, bazı iOS WhatsApp beta kullanıcılarına sunuldu. Fonksiyonun ikinci kez test edildiği için kısa süre içinde kararlı sürüme gelmesi bekleniyor. Fakat ne zaman geleceği şimdilik belli değil.

WABetaInfo, ek olarak WhatsApp masaüstü sürümü için geçtiğimiz hafta birçok yeniliğin test edildiğini duyurdu. WhatsApp masaüstü sürüme Aramalar sekmesi ve Sessiz Alma Kısayolu eklenecek. Aramalar sekmesi sayesinde, mobil ve masaüstü sürüme bağlı WhatsApp hesabı senkronize olacak ve arama geçmişi iki cihazda da yer alacak. Sessize Alma Kısayolu sayesinde de gruplar, masaüstü sürümden kolay yoldan susturulmuş olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp’ın iOS için test aşamasında olan tarihe göre mesaj arama özelliğini nasıl buldunuz? WhatsApp’tan beklediğiniz yenilikler neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0