DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056482-0.85191%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Ya Benimsin Yada Kara Toprağın Dedi ve Bıçağı Sapladı – Kıbrıs Gercek Gazetesi
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Ya Benimsin Yada Kara Toprağın Dedi ve Bıçağı Sapladı – Kıbrıs Gercek Gazetesi

Ya Benimsin Yada Kara Toprağın Dedi ve Bıçağı Sapladı – Kıbrıs Gercek Gazetesi

ABONE OL
23 Şubat 2017 11:48
Ya Benimsin Yada Kara Toprağın Dedi ve Bıçağı Sapladı – Kıbrıs Gercek Gazetesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tartıştığı kocası Mejdi Masharqa’yı ekmek bıçağıyla karnından yaralayan Gülizar Masharqa dün teminatla serbest bırakıldı

Filipin uyruklu genç kadın ayrılmak isteyen eşini karnından bıçakladı

Girne’ye bağlı Akdeniz köyünde Filipin uyruklu karı koca arasında yaşanan kavga polise taşındı. 29 yaşındaki Glühinaz Masharqa, boşanmak isteyen eşi Mejdi Masharqa’yı karnından bıçakladı. Olayın ardından zanlı gözaltına alınırken, hastaneye giden Mejdi Masharqa tedavisinin ardından gözetim altına alındı. Hakkında yaralama suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

BİRİ POLİSLİK BİRİ HASTANELİK OLDU 

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün saat 19.30 sıralarında yaşanan olayda eşi Mejdi Masharqa ile tartışan zanlının 10 santim uzunluğundaki bıçak ile eşini yaraladığını ve karnında 2 santim kesik oluşmasına neden olduğunu söyledi. Polis, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mejdi Masharqa’nın tedavisinin ardından müşahede altına alındığını ve hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Olayın ardından gözaltına alınan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Zanlının tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme, davası görülünceye kadar haftada bir polise giderek imza atmasına ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.