istanbul manzara

Yatırım alan girişim büyüyor mu?
129 okunma

Yatırım alan girişim büyüyor mu?

ABONE OL
1 Aralık 2022 18:46
Yatırım alan girişim büyüyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Big Bang Startup Challenge için geri sayım başladı. İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek tarafından 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik, dünyadan ve Türkiye’den en iyi girişimcileri ağırlayacak.

Pandeminin ardından iki yıl aradan sonra ‘fiziksel’ olarak gerçekleştirilecek etkinlikte bu yıl; birinci gün TOP 71 girişim sektörel dikey sahnelerinde sunum yapacak. SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Big Bang hakkında merak edilenleri bir araya getirdi.

Big Bang Startup Challenge 2022, 7-8 Aralık’ta gerçekleşecek

SDNShiftdelete.net

Big Bang Startup Challenge 2022’ye katılmak için buraya tıklayın

Etkinliğin ikinci gününde ise TOP 20 girişimleri sahnede sunumlarını yapacak ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Etkinlikte, iki gün boyunca sürpriz şovlar ve konuklar da yer alacak. Bu yıl “Future Changers” temasının ön planda olacağı Big Bang Startup Challenge, 7-8 Aralık 2022 tarihlerinde Uniq İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Dünyadaki en başarılı ilk 5 kuluçka merkezinden biri olan İTÜ Çekirdek, öncü, yenilikçi ve teknolojileri ile örnek teşkil eden çözümler geliştiren girişimlere kaynak sağlayacak. Big Bang’in, bu yıl da girişimleri büyük bir kaynak ile buluşturması bekleniyor. 

Dünyanın farklı ülkelerinden ve tüm Türkiye’den girişimlerin buluştuğu Big Bang etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok konuşulacak geleceği değiştirecek teknoloji girişimlerine ev sahipliği yapacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0