DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055358-0.95616%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
YİNE TEKİN ARHUN YİNE HİLE!

YİNE TEKİN ARHUN YİNE HİLE!

ABONE OL
24 Ocak 2021 10:04
YİNE TEKİN ARHUN YİNE HİLE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakkında bugüne kadar defalarca şikayet olan ve birçok aile ile iş insanının hayatını karartan Tekin Arhun’un, mahkeme tarafından hile yaptığı tespit edildi.

Maddi anlamda zor durumda olan ve çekleri karşılıksız olan bir insanı polise şikayet, kamuoyuna ise rezil etmekle tehdit edip çeklerin karşılığı olarak senet imzalattığı mahkemece tespit edilen Arhun’un, aynı zamanda imzalanan senete teminat olarak aldığı çeklerdeki rakamlarla oynadığı da ortaya çıktı!

Önce alt mahkemede görüşülen ve daha sonra istinafa gidilen süreçte, mahkeme son karar olarak Tekin Arhun’un bahse konu olayda hem tehdit yoluyla senet imzalattığına hem de hile yaptığına karar verdi. Ayrıca mahkeme senetler karşılığında Arhun’un üzerinde oynama yaptığı çeklerin geçersiz, imzalanan senetin geçerli olduğuna kanaat getirdi.

Daha önce de hakkında hile yapmak, tehdit yoluyla insanlara senet imzalattırmak, çekte oynama yapmak ve borcu olan insanlara yanaşarak “Seni kurtaracağım” vaadiyle önce borç senedi imzalatıp sonra mallarına haciz getirme iddiaları olan Tekin Arhun’un, bahse konu olayda hem tehdit yoluyla senet imzalattığı, hem çeklerde oynama hem de hile yaptığı mahkemece tespit edildi. Haber merkezimizin ulaştığı hukukçular, emsal teşkil eden bu mahkeme kararı nedeniyle birçok Tekin Arhun mağdurunun mahkemeye başvurma hakkı kazandığını, bu haklarını mutlaka aramalarını ve yargıya mutlak güven duymaları gerektiğini belirtti.

İşte Mahkeme Kararı;

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.