DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20685371.13512%
Lefkoşa
°

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Yol arkadaşını görenler gözlerine inanamıyor! Her yere beraber gidiyorlar.

Yol arkadaşını görenler gözlerine inanamıyor! Her yere beraber gidiyorlar.

ABONE OL
1 Eylül 2021 15:06
Yol arkadaşını görenler gözlerine inanamıyor! Her yere beraber gidiyorlar.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya’da yaşayan 24 yaşındaki Veronika Dichka dünya gündemine bomba gibi düştü. Arabayla seyahat ederken yan koltuğundaki yol arkadaşını görenler gözlerine inanamadı.

Rusya’da yaşayan 24 yaşındaki Veronika Dichka, bir Himalaya ayısı olan Toptyzhka’yı Sibirya’nın Novosibirsk şehri çevresinde ve ayının ağaçlara tırmanıp özgürce dolaşabileceği ormanlara ve tarlalara yaptığı gezilerde yanında götürüyor.

Dichka, araba sürerken yolcu koltuğunda oturan Toptyzhka ile seyahat ederken asla kafes kullanmadığını, bundan sonra da kullanmayı düşünmediğini ve buna karşı olduğunu söyledi..

24 yaşındaki kadın, “Toptyzhka arabada seyahat ederken oldukça sakin davranıyor ancak bazen emniyet kemerini çekerek oynamayı seviyor’ diye konuştu.

‘TAVIRLARI ÇOK OLUMLU’
“Ayının asıl ilgilendiği şey direksiyon simidi. Ayrıca burnuyla ışığı açıp kapayarak çok iyi vakit geçiriyordu” diyen Dichka, Toptyzkha’nın ‘meraklı doğasından dolayı araba yolculuklarına karşı her zaman olumlu bir tavrı olduğunu’ da sözlerine ekledi..

Ayının sahibi Maya Kirsanova, ayının yardıma ihtiyacı olduğunu ve Dichka’nın o zamandan beri neredeyse her gününü devasa canavarla geçirdiğini söyledi.

Dichka ayıyı 2019’da bir safari parkından kurtardı. “Sık sık ayılardan korkup korkmadığım sorulur, ama tam tersine Toptyzhka’nın yanında kendimi güvende hissediyorum” dedi..

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.